Sara Nordanger

Kiropraktor MNKF

Sara behandler muskel- og skjelettplager hos spedbarn. Hun har fordypet seg i behandling av gravide med bekkenproblemer. Som allmennkiropraktor behandler hun pasienter i alle aldre med smerter/symptomer knyttet til muskel- og skjelettsystemet. Sara er jevnlig på kurs for å holde seg faglig oppdatert på disse fagområdene og hun er opptatt av å finne årsaken til problemene dine og ikke bare behandle symptomer.

Med en kunnskapsbasert og helthetlig tilnærming til nerve-muskel-skjelett systemet vil du som pasient få veiledning, kunnskap og motivasjon til å oppnå bedre funksjon og økt livskvalitet. Du vil få et individuelt tilpasset behandlingsopplegg, skreddersydd for dine behov.

Sara er utdannet kiropraktor (Master of Chiropractic) ved Welsh Institute Of Chiropractic (WIOC). Etter dette jobbet hun som kiropraktor i Røros og Tynset, hvor hun fikk bred erfaring innen allmennkiropraktikk. Sara vil holde foredrag ved klinikken og ute blant samarbeidspartnere om emnet. Sara Nordanger er autorisert kiropraktor, MNKF, og fullverdig medlem av Norsk Kiropraktorforening.